Beste plaatsen voor een hiphopconcert

Er zijn meerder concertzalen in Nederland die zich prima lenen voor goede hiphopconcerten. Niet voor niets komen de meeste artiesten graag in Amsterdam en andere grote steden. Dit hoort zelfs een beetje bij de levensstijl die men graag naleeft. De extreme tolerantie die er in Nederland naar een aantal dingen is bevalt de meeste artiesten meer dan goed. Dit alleen al is voor velen een goede reden om Nederland zo vaak mogelijk te bezoeken. Wanneer je graag een keer een goed concert wilt bezoeken zijn de volgende locaties daar ideaal voor.

Melkweg

Deze muziektempel in Amsterdam staat bekend om het goede geluid en de ideale locatie. Gelegen om de hoek van het altijd levendige Leidscheplein is er sowieso meer dan voldoende te doen. Voeg hier een concert van een goede act aan toe, waardoor je een top avond tegemoet gaat.

Tivoli

In Utrecht ligt TivoliVredenburg, een multifunctioneel gebouw wat nog vrij recent volledig hernieuwd is. Met een nieuwe locatie met meerdere hele mooie zalen kun je hier perfect een goede avond beleven. Combineer deze met een concert van een goede artiest in de Ronda zaal en het zal zeker niet tegenvallen.

Paradiso

In een voormalige kerk midden in hartje Amsterdam is Paradiso tegenwoordig te bezoeken. Het geluid in deze zaal wordt door muzikanten wereldwijd geroemd. Niet zo gek dus dat iedereen hier graag een optreden komt geven. De hele locatie leent zich meer dan goed voor een avond om niet snel te vergeten.

013

De 013 is in Tilburg te vinden. Dit is ongetwijfeld één van de betere concertzalen van Noord-Brabant, maar zeker ook van Nederland. De 013 is dan ook de reden dat er veel relatief grote hiphop-acts naar Tilburg trekken. Deze concertzaal is niet extreem groot, maar daarom zeker niet minder intens en mooi.